Boot huren Sneek

Bekijk hier onze schepen!

U kunt nabij Sneek een kajuitzeilboot of sloep huren

Voor ieder wat wils

Wilt u eens iets anders dan bezoekje aan een pretpark, dierentuin of strand? Wilt u genieten van een heerlijk dagje op het water? Dan bent u bij Wellekom Watersport, op korte afstand van Sneek van harte welkom! Het is mogelijk om bij ons een zestal verschillende boten te huren, zoals de sloep en de kajuitzeilboot. Voor meer informatie over onze zeilbootverhuur kunt u altijd de website bezoeken. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over het huren van een boot.

Boot huren Sneek

Boot huren Sneek

Zeilbootverhuur vlakbij Sneek door Wellekom Watersport

Met de zeilbootverhuur van Wellekom Watersport nabij Sneek bent u zeker van een fantastische tijd op een boot. Het is namelijk geen probleem om bij ons een uitstekend onderhouden kajuitzeilboot of sloep te huren. Wellekom Watersport heeft boten te huur en een jachthaven die gelegen is in het natte hart van Friesland. U kunt zo binnen no-time van heerlijke vaargebieden zoals het IJsselmeer, de Friese Meren en de Waddenzee genieten. Wij zijn lid van de HISWA en VVV. Op deze manier kunt u vertrouwen op kwaliteit, uitstekend onderhouden boten en duidelijke afspraken.

Boot huren Sneek? Bekijk op uw gemak onze website!

Zoekt u meer informatie over onze boten, de vaararrangementen of ons bedrijf? Dan nodigen wij u uit onze website te bekijken. Een impressie van onze jachthaven en een routebeschrijving kunt u hier ook vinden. Neem contact met ons op dan nodigen wij u uit te bellen met 0514 – 592800. U kunt een e-mail sturen naar info@wellekom-watersport.nl.