Dagtocht met een lemsteraak

Bekijk hier onze schepen!

Een dagtocht met een lemsteraak is de ultieme Friese beleving. Bij Wellekom Watersport kunt u verschillende uitvoeringen van deze traditionele Friese platbodem huren. Met of zonder kajuit, zodat er voor verschillende weersomstandigheden een lemsteraak beschikbaar is.

Bekijk ons aanbod lemsteraken.

Dagtochten met lemsteraak als arrangement

Een dagtocht met de lemsteraak in Friesland is perfect wanneer u een leuk uitje zoekt voor een grotere groep zoals familie en/of vrienden. Wanneer u iets te vieren heeft of als team- of bedrijfsuitje dan is ook de dagtocht met de lemsteraak een heuse beleving. U kunt gebruik maken van ‘t Praethuys, onze conferentie en presentatie ruimte. Daarbij kunt u met de groep ook een lunch nuttigen alvorens de vaartocht van start gaat. Heeft u speciale wensen, zoals een picknick, diner, museumbezoek of feest? Laat het ons gerust weten en we denken met u mee over de invulling van het dagprogramma. Lees meer over dagarrangementen.

Dagtocht lemsteraak

Dagtocht lemsteraak

Tarieven dagtocht met lemsteraak

Wat kost een dagtocht met een lemsteraak precies? De tarieven zijn geheel afhankelijk van de periode, de duur van de huur en het type lemsteraak.

Dagtocht (dagdeel) groepsarrangement vanaf €700,-  (inclusief schipper)

Dagtocht (per dag) groepsarrangement vanaf €900,-  (inclusief schipper)

Stel uw vragen

Heeft u specifieke wensen, vragen of wilt u advies over dagtochten met een lemsteraak? We beantwoorden uw vragen graag of voorzien u van advies. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 29 27 30 37 of 0514 59 28 00. Informatie over onze locatie en openingstijden vindt u hier.