Fox huren in Woudsend

Bekijk hier onze schepen!

Een fox huren bij Wellekom Watersport in Woudsend. Vanuit onze jachthaven in Woudsend verhuren wij diverse typen vaartuigen, waaronder zeilboten en dus ook de fox en Magnum 23. Wilt u weten welke boten er in een periode nog beschikbaar zijn? Bel ons op 06 29 27 30 37 of 0514 59 28 00 voor direct overleg en reservering.

Fox huren, verken de mooie omgeving van Woudsend, Friesland

Een fox of andere zeilboot huren voor het verkennen van de prachtige omgeving van Woudsend. Laat u betoveren door de schitterende wateren rondom Woudsend. Zo zijn bijvoorbeeld de Friese Meren op korte afstand bereikbaar. De fox is een zeer geschikte zeilboot, ook voor de beginnende zeiler. Maar tevens voor de meer ervaren zeiler biedt hij genoeg uitdaging.

Waarom een fox of andere boot huren bij Wellekom Watersport?

Wellekom Watersport biedt iedereen de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke dag, weekend of zelfs vakantie op het water. Bent u een zeil- of watersportliefhebber? Ervaren of onervaren, wij reiken u de juiste informatie aan, goede begeleiding en het vaartuig dat bij uw wensen en ervaring past.

Bovendien bieden we:

  • Een ruim aanbod van verschillende vaartuigen waaronder zeilboten.
  • In de zomer 7 dagen per week van 8.00 tot 19.00 uur geopend.
  • We nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en advies te geven.
  • Voor de schepen in onze vloot is geen vaarbewijs nodig.
  • Uw veiligheid én plezier staan bij ons voorop.
  • Wij zijn lid van HISWA en VVV.

Meer weten over het huren van een fox of zeilboot?

We geven u graag advies over onze verschillende typen boten, bezienswaardigheden in de omgeving en beantwoorden graag uw vragen. Bel ons op 06 29 27 30 37 of 0514 59 28 00. Informatie over onze locatie en openingstijden vindt u hier.