Zeeschouw huren bij Wellekom Watersport

Bekijk hier onze schepen!

U kunt bij ons terecht voor platbodemverhuur

Als u ook wilt genieten van een origineel dagje of meerdere dagen uit en zoekt u iets anders dan een pretpark, dierentuin of strand? Dan kunt u bij Wellekom Watersport terecht voor platbodemverhuur waar u een zeeschouw kunt huren waarmee u heerlijk ontspannen het water op kunt! U heeft in totaal de keuze uit zes verschillende soorten schepen. Aarzel niet onze website te bezoeken voor meer informatie over onze zeeschouw verhuur. Wij staan u graag te woord als u contact met ons opneemt.

Wij verzorgen verhuur van een uitstekend onderhouden zeeschouw

Wellekom Watersport zeeschouw verhuur helpt u om te zorgen dat u zeker bent van een fantastische tijd op het water. U kunt bij ons voor een scherpe prijs een zeeschouw huren. Wellekom Watersport is naast een verhuurbedrijf ook een jachthaven die gelegen is in het natte hart van Friesland. U vindt ons op korte afstand van heerlijke vaargebieden zoals het IJsselmeer, de Friese Meren en de Waddenzee. Als lid van de HISWA en VVV bent u zeker van kwaliteit, uitstekend onderhouden boten en duidelijke afspraken. Voor platbodemverhuur bent u bij ons aan het juiste adres!

Zeeschouw huren

Zeeschouw huren

Zeeschouw huren? Neem meteen contact met ons op

U vindt op de website van Wellekom Watersport meer informatie over de platbodems, de vaararrangementen en ons bedrijf. Als u een impressie van de jachthaven zoekt kunt u hier ook terecht en vindt u meteen een routebeschrijving. Wilt u contact met ons opnemen dan nodigen wij u uit te bellen met 0514 – 592800 of door een e-mail te sturen naar info@wellekom-watersport.nl.