Schouw huren

Bekijk hier onze schepen!

Wilt u een schouw huren bij Wellekom Watersport?

U bent bij ons van harte welkom

Wilt u ook graag eens zelf het water op? Bent u ook moe van altijd maar naar het pretpark, dierentuin of strand gaan? In dat geval is het mogelijk om bij Wellekom Watersport een schouw te huren! Hier kunt u heerlijk ontspannen mee het water op. Onze boten zijn allemaal uitstekend onderhouden en zien er geweldig uit. Bezoek op uw gemak onze website wanneer u op zoek bent naar meer informatie. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Schouw huren

Schouw huren

Gemakkelijk en voor een scherpe prijs een schouw huren

Wanneer u de hulp van Wellekom Watersport inschakelt kunnen wij u altijd helpen met het ervaren van een geweldige tijd op het water. Het is mogelijk om bij ons gemakkelijk en veilig een schouw te huren waarmee u de prachtige vaargebieden rond onze jachthaven kunt ontdekken. Op korte afstand kunt u het IJsselmeer, de Friese Meren en de Waddenzee vinden. Wij zijn lid van de HISWA en VVV. Zo kunt u vertrouwen op kwaliteit, uitstekend onderhouden boten en duidelijke afspraken.

Neem gerust contact met ons op

U kunt op de website van Wellekom Watersport meer informatie vinden over de boten, de vaararrangementen en ons bedrijf. Ook kunt u hier terecht voor een impressie van de jachthaven en vindt u een routebeschrijving. U kunt contact met ons opnemen door te bellen met 0514 – 592800 of door een e-mail te sturen naar info@wellekom-watersport.nl.