Sloep huren in Woudsend

Bekijk hier onze schepen!

Een sloep huren in Woudsend om de prachtige Friese omgeving te verkennen, dat kan bij Wellekom Watersport. Onze jachthaven is gelegen te midden van de Friese meren. Door onze professionele sloepenverhuur kunt u heerlijk ontspannen op het water. Direct een sloep huren in Woudsend? Neem contact op en bel naar 06 29 27 30 37 of 0514 59 28 00.

sloep-huren-woudsend-sloepenverhuur-woudsend

Sloepenverhuur Woudsend

Sloepenverhuur Woudsend bij jachthaven Wellekom Watersport. Wat zijn nu de voordelen van het huren van een sloep? Het feit dat u er geen vaarbewijs voor nodig heeft en dat een sloep gemakkelijk bestuurbaar is, zelfs voor beginners. Heeft u geen of weinig ervaring maar lijkt het u heerlijk om een dag op het water door te brengen? Of er zelfs een hele vakantie gebruik van te maken? Geen enkel probleem. We geven u instructies, advies en tips mee en u kunt direct het water op met uw huursloep.

Uw sloep huren bij Wellekom Watersport in Woudsend

Een sloep huren in Woudsend doet u natuurlijk bij Wellekom Watersport. Onze gezellige jachthaven biedt ruimte voor vele ligplaatsen en er worden allerlei typen vaartuigen verhuurd. Zo ook diverse sloepen die ruimte bieden voor zo’n 6 personen.

Bovendien kunt u bij ons uitgaan van:

  • Een ruim aanbod van verschillende typen jachten en boten.
  • In de zomer 7 dagen per week van 8.00 tot 19.00 uur geopend.
  • We geven u instructies, advies en tips.
  • Voor de schepen in onze vloot is geen vaarbewijs nodig.
  • De sloepen zijn zelfs geschikt voor beginners.
  • Uw veiligheid én plezier staan bij ons voorop.
  • Wij zijn lid van HISWA en VVV.

Contact

Sloepenverhuur in onze jachthaven in Woudsend. Bel Wellekom Watersport op 06 29 27 30 37 of 0514 59 28 00 en reserveer. Informatie over onze locatie en openingstijden vindt u hier.