Valk huren Woudsend – Heeg

Bekijk hier onze schepen!

Polyvalk huren in de omgeving Woudsend en Heeg? Wellekom Watersport in Woudsend biedt u de gelegenheid om met de Geuzenvalk de prachtige omgeving en de wateren van Friesland te ontdekken. Bel snel voor de beschikbaarheid en reservering naar 06 29 27 30 37 of 0514 59 28.

Valk huren in Woudsend nabij Heeg

Onze Geuzenvalk kunt u huren vanuit onze jachthaven in Woudsend, vlakbij Heeg. De Geuzenvalk is een open zeilboot die zeer stabiel, ruim en goed manoeuvreerbaar is. Deze complete valk met snel strijksysteem is door zijn uitstekende zeileigenschappen in combinatie met ruime zelflozende kuip zeer geschikt voor dagtochten en meerdaagse trektochten. Bovendien beschikt de Valk over zeer ruime opbergplaatsen.

Heerlijk varen op de Friese wateren

Onze gezellige jachthaven bevindt zich midden in het Friese meren gebied. Het ideale startpunt voor verkennende tochten om Fryslân op haar mooist te zien. Gezellige steden in de omgeving die u kunt bezoeken zijn Sneek, Heeg, Sloten, Langweer en Balk.

De jachthaven van Wellekom Watersport

We verwelkomen u graag in de jachthaven van Wellekom Watersport. Van hieruit geven we cursussen, verhuren we onze vaartuigen en ligplaatsen, bieden we ruimte en arrangementen aan voor groepen en faciliteren we de reparatie en het onderhoud van uw eigen boot. Bovendien nemen we altijd de tijd om u van goed advies te voorzien en uw vragen te beantwoorden.

Contact

Een Valk huren in onze jachthaven in Woudsend nabij Heeg? Bel ons op 06 29 27 30 37 of 0514 59 28 00 en reserveer. Informatie over onze locatie en openingstijden vindt u hier.