Visserman huren

Bekijk hier onze schepen!

Een visserman of platbodem huren

Voor een gezellig dagje uit

Wilt u eens genieten van een heerlijke tijd op het water? Dan kunt u bij Wellekom Watersport een platbodem of visserman huren. Het is mogelijk bij ons verschillende soorten boten te huren. Optimale aandacht voor onze gasten in combinatie met kwaliteit van het varend materiaal betekent dat u een geweldige tijd zult hebben. Om een boot te huren kunt u altijd contact met ons opnemen. Op de website vindt u meer informatie over de soorten boten die wij aanbieden.

Visserman huren

Visserman huren

Wilt u een platbodem of visserman huren?

Wanneer u een platbodem of lemsteraak in visserman uitvoering wilt huren voor een heerlijke dag op het water, kunt u bij Wellekom Watersport terecht. U kunt binnen no-time genieten van heerlijke vaargebieden zoals het IJsselmeer, de Friese Meren en de Waddenzee! Wij zijn lid van de HISWA en VVV. Op deze manier kunt u vertrouwen op kwaliteit, uitstekend onderhouden boten en duidelijke afspraken. Onze organisatie biedt keurige schepen die u tijdens onze ruime openingstijden kunt komen ophalen. Een diversiteit aan type schepen zorgt dat er voor ieder wat wils is.

U vindt bij ons meer informatie op de website

Bij Wellekom Watersport vindt u meer informatie online over onze boten, de vaararrangementen of ons bedrijf. Wij zorgen dat u van harte welkom bent op onze website voor een impressie van onze jachthaven en een routebeschrijving. Neem contact met ons op door te bellen met 0514 – 592800. U kunt ook een e-mail sturen naar info@wellekom-watersport.nl.