Zeeschouw of lemsteraak huren in Friesland

Bekijk hier onze schepen!

Een zeeschouw of lemsteraak kunt u huren in Friesland bij Wellekom Watersport. Deze twee typen vaartuigen vallen onder de categorie platbodems. Laat u betoveren door de prachtig mooie omgeving en wateren van Friesland en verken de Friese Meren, het IJsselmeer en de Waddenzee.

Zeeschouw huren Friesland

Een zeeschouw huren in Friesland  is de ultieme Friese beleving. Of het weer nu rustig of wat onstuimig is, omringd door water en de natuur kunt u zich helemaal ontspannen. In de kajuit kunt u schuilen, gezellig kletsen met uw gezelschap of wat eten en drinken en dit alles met een prachtig uitzicht. De zeeschouw is van origine een vissersschip, maar is zeker ook geschikt als plezierjacht. Ervaar het zelf en reserveer een van onze zeeschouwen.

Zeeschouw huren Friesland Lemsteraak huren Friesland

Zeeschouw huren Friesland Lemsteraak huren Friesland

Lemsteraak huren Friesland

Door een lemsteraak te huren doet u de traditie in Friesland eer aan. De lemsteraak is een traditioneel Fries zeilschip. Dit kenmerkende schip kan zowel als kajuituitvoering gehuurd worden als in vissermanuitvoering. Daarom is de lemsteraak zowel op zomerdagen als op frissere dagen geschikt. Leer het echte Fryslân kennen en huur een lemsteraak bij Wellekom Watersport.

Waarom bij Wellekom een zeeschouw of lemsteraak huren in Friesland?

Behalve dat we gevestigd zijn op de perfecte locatie nabij de Friese wateren, zijn er nog veel meer redenen om een zeeschouw of lemsteraak bij ons te huren.

  • Ruim aanbod van verschillende vaartuigen.
  • In de zomer 7 dagen per week van 8.00 tot 19.00 uur geopend.
  • We nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en advies te geven.
  • Voor de schepen in onze vloot is geen vaarbewijs nodig.
  • Uw veiligheid én plezier staan bij ons voorop.
  • Wij zijn lid van HISWA en VVV.

Vragen over een zeeschouw of lemsteraak huren in Friesland? Bel ons op 06 29 27 30 37 of 0514 59 28 00. Locatie en openingstijden vindt u hier.