Zeilboot huren Heeg

Bekijk hier onze schepen!

Een sloep of lemsteraak huren doet u in Heeg bij Wellekom Watersport

30 jaar ervaring in Zeilboot huren Heeg

Heeft u altijd al eens willen genieten van een heerlijke tijd op het water? Wilt u gebruik maken van een prachtige, goed onderhouden boot dan vindt u die bij Wellekom Watersport. Wij verzorgen zeilbootverhuur van verschillende soorten zeilboten zoals de lemsteraak en sloep. Wij bieden optimale aandacht voor onze gasten in combinatie met kwaliteit van het varend materiaal. Wilt u een boot bij ons huren neem dan direct contact met ons op!

Zeilboot huren Heeg

Zeilboot huren Heeg

Zeilbootverhuur in Heeg

Wellekom Watersport uit Heeg zorgt dat u een fantastische tijd op een boot kunt beleven. Wij maken het namelijk mogelijk om een uitstekend onderhouden zeilboot zoals de lemsteraak of sloep te huren. Wellekom Watersport zorgt naast zeilbotenverhuur ook dat u gebruik kunt maken van onze jachthaven die gelegen is in het natte hart van Friesland. Wij zorgen dat het binnen no-time mogelijk is om te genieten van heerlijke vaargebieden zoals het IJsselmeer, de Friese Meren en de Waddenzee! Wij zijn een lid van de HISWA en VVV zodat u kunt vertrouwen op kwaliteit, uitstekend onderhouden boten en duidelijke afspraken.

Zeilboot huren Heeg? Voor meer informatie kijkt u op onze website

Meer informatie over onze boten, de vaararrangementen of ons bedrijf nodig? Dan bent u van harte welkom onze website te bekijken. U kunt een impressie van onze jachthaven en een routebeschrijving ook online vinden. Wanneer u >contact met ons op wilt nemen kunt u te bellen met 0514 – 592800. Het is mogelijk een e-mail te sturen naar info@wellekom-watersport.nl.