Kajuitzeilboot huren Friesland

Bekijk hier onze schepen!

Een kajuitzeilboot of valk huren in Friesland

Voor ieder wat wils

Heeft u behoefte aan een heerlijk dagje op het water?  Wilt u eens iets anders dan een pretpark, dierentuin of strand proberen? Waarom komt u dan niet bij Wellekom Watersport uit Friesland een valk of kajuitzeilboot huren! U kunt bij ons een zestal verschillende soorten boten vinden, van de zeeschouw tot de lemsteraak en de visserman. Breng gerust een bezoekje aan onze website als u meer informatie zoekt. Aarzel anders niet om contact met ons op te nemen.

Kajuitzeilboot huren Friesland

Kajuitzeilboot huren Friesland

Wellekom Watersport uit Friesland maakt het mogelijk een valk of kajuitzeilboot te huren

Door de hulp van Wellekom Watersport uit Friesland in te schakelen kunt u vertrouwen op een fantastische tijd. Bij ons kunt u namelijk een uitstekend onderhouden kajuitzeilboot of valk huren. Wellekom Watersport beschikt naast boten die te huur zijn ook over een jachthaven die gelegen is in het natte hart van Friesland. Zo hoeft u slechts korte afstand te varen om van heerlijke vaargebieden zoals het IJsselmeer, de Friese Meren en de Waddenzee te genieten. Wij zijn lid van de HISWA en VVV. Zo bent u zeker van kwaliteit, uitstekend onderhouden boten en duidelijke afspraken.

Kajuitzeilboot huren Friesland? Bekijk op uw gemak onze website!

Voor meer informatie over de boten, de vaararrangementen en ons bedrijf kunt u terecht op onze website. Ook vindt u hier een impressie van onze jachthaven en kunt u een routebeschrijving bekijken. Wilt u contact met ons opnemen dan nodigen wij u uit te bellen met 0514 – 592800 of door een e-mail te sturen naar info@wellekom-watersport.nl.