Jachthaven

Een jachthaven die voldoet aan al uw eisen!

Wellekom Watersport Woudsend heeft een jachthaven die voldoet aan alle moderne eisen die u als watersporter stelt! Daarnaast voldoet onze haven aan de meest recente (milieu)normen. Bij aankomst treft u een ruime (gratis) parkeerplaats aan op eigen terrein. Naast de kantoorruimte en de shop beschikt Wellekom Watersport over een gezellige ontvangstruimte ‘Het Praethuys’ met de uitstraling van een bruine kroeg. Hier kunt u, desgewenst, ontspannen met een drankje, terwijl de boot wordt ingeruimd door uw medebemanningsleden.

Jachthaven Woudsend: voorzieningen

De sanitaire voorzieningen zijn state of the art: zo is er vloerverwarming, koud én warm stromend water bij iedere wastafel, voldoende electra voor föhnen en scheren en voldoende sanitaire voorzieningen. De steigers zijn voorzien van water- en elektra-aansluitingen. De grote ligboxen beschikken elk over een eigen, gesepareerde, walstroomaansluiting.
Tevens ligt er over de gehele haven een gratis draadloos internetsysteem. Hieraan is op eenvoudige wijze een laptop of ander apparaat te koppelen.
Wellekom Watersport is in het bezit van een eigen kraan en een milieuvriendelijke afspuitplaats. Er is een werkloods aanwezig, zodat ter plaatse kleine (nood)reparaties overdekt en droog uitgevoerd kunnen worden.

Onderhoud en reparaties

Onderhoud en reparaties aan uw schip kunnen wij desgewenst voor u uitvoeren. Geef ons uw wensen aan en wij informeren u over de mogelijkheden.

Winterstalling

In het winterseizoen biedt Wellekom Watersport winterstalling buiten op ons eigen parkeerterrein en de mogelijkheid bestaat ook om uw schip in een vorstvrije loods te laten plaatsen.

Vragen over onze jachthaven?

Heeft u vragen over onze jachthaven? Neem gerust contact met ons op! Wij vertellen u er graag meer over.