Over ons

Wellekom Watersport: mooie, moderne en gezellige jachthaven annex verhuurbedrijf

Gelegen aan de Wellesloot te Woudsend centraal in het Friese meren gebied – bevindt zich Wellekom Watersport een mooie, moderne en gezellige jachthaven annex verhuurbedrijf.  Omringd door verschillende gezellige en populaire Friese plaatsen zoals: Sneek, Heeg, Sloten, Langweer en Balk. U kunt via onze jachthaven ook gemakkelijk het IJsselmeer én het Waddengebied bereiken. Kortom: een unieke locatie in het hart van Friesland.

Voor iedere watersportliefhebber wat wils

Het concept van Wellekom Watersport is zeer succesvol. Voor iedere watersporter is er een gewenst schip in de vloot aanwezig. Wij verhuren zeilboten en motorboten. Zo verhuren wij verschillende sloepen, beschikken wij over Geuzenvalken en de Magnum 23 verhuren wij als kajuitzeilboot. Daarnaast beschikken wij over diverse platbodems in verschillende afmetingen in zowel kajuit- als in vissermanuitvoeringen, Grundel, zeeschouwen, schokkers, vollenhovense bollen en lemsteraken. Ook verhuren wij verschillende soorten motorjachten van klein tot groot.

Vaararrangementen: een gezellig dagje weg!

Wij bieden tevens diverse vaararrangementen. Een gezellig middagje op het water of een geslaagd gezinsuitje! Kies eens een vaararrangement als alternatief voor het pretpark, attractiepark of zwembad. Heeft u geen vaarervaring? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden! Er is voor iedereen een mogelijkheid om het mooie Friesland te ontdekken.

Ligplaatsen in diverse boxafmetingen

Naast onze verhuurvloot bieden wij circa 50 vaste ligplaatsen. U heeft de keuze uit verschillende diverse boxafmetingen. De ligging van onze jachthaven in Woudsend is in vele opzichten een geschikte plek voor uw boot. U start u vaarvakantie of dagje weg vanuit een centraal gelegen locatie.

Wellekom Watersport

Wij zijn als Wellekom Watersport aangesloten bij de VVV en de HISWA. Mocht u vragen hebben over onze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze jachthaven. Wij helpen u graag!

 

Michel van ’t Blik
Nicolette, Remon en Lars