Lemsteraak huren

Bekijk hier onze schepen!

Bij Wellekom Watersport kunt u een lemsteraak huren

Vertrouwen op kwaliteit

Genieten van de frisse lucht, het kabbelende water en de omliggende natuur. Geen lange wachtrijen en drukte zoals bij dierentuinen, pretparken en speeltuinen. In plaats daarvan kiest u voor een ontspannen, vrije dag op het water met uw vrienden of familie als u een boot huurt bij Wellekom Watersport. Bij ons kunt u een uitstekend onderhouden lemsteraak huren voor een scherpe prijs, waarmee u op uw gemak de prachtige, natuurrijke omgeving van Woudsend kunt ontdekken. Op onze website vindt u een compleet overzicht van de verschillende boten die wij te huur aanbieden. Aarzel niet contact met ons op te nemen als u een reservering wilt maken!

Lemsteraak huren

Lemsteraak huren

Ook u kunt voor een scherpe prijs een lemsteraak huren!

Wellekom Watersport zet zich iedere dag opnieuw in om te zorgen dat onze bezoekers kunnen genieten van een geweldige tijd, vrij op het water om te varen waar zij willen. Naast de verhuur van verschillende soorten boten beschikken wij ook over een jachthaven, gelegen in het natte hart van Friesland en op korte afstand van zulke heerlijke waterplassen als het IJsselmeer, de Friese Meren en de Waddenzee. Wanneer u besluit bij ons een lemsteraak te huren dan kunt u zelf ervaren hoe het voelt om door de grotendeels ongerepte gebieden te varen, waar u geheel tot rust kunt komen. Wellekom Watersport is lid van de HISWA en de VVV, zodat u kunt vertrouwen op kwaliteit, uitstekend onderhouden boten en duidelijke afspraken.

Wij staan voor u klaar

Wanneer u op zoek bent naar meer informatie over de boten, de vaararrangementen en ons bedrijf dan bent u van harte welkom op onze website. Het is ook mogelijk om hier een impressie van de jachthaven en een routebeschrijving te vinden. Contact neemt u met ons op door te bellen. Dit doet u naar het nummer 0514 – 592800. U kunt ook een e-mail sturen naar info@wellekom-watersport.nl.