Boot huren Friese Meren

Boot huren Friese Meren: genieten van ongerepte natuur in Friesland

Een boot huren op de Friese Meren staat gegarandeerd voor een ultieme vaarbeleving. Heerlijk met familie of vrienden genieten in een boot op de prachtige Friese Meren. Friesland is de ultieme watersportprovincie in Nederland en kent maar liefst 24 officiƫle meren. Het gebied mag gerust uniek worden genoemd vanwege de vele vaarverbindingen, uiteenlopende vaarroutes en ongerepte natuur. De ideale locatie om een boot te huren. Zeilboten, sloepen en motorboten: alles is mogelijk.

Boek uw boot online

Ontdek de schoonheid van de Friese meren vanaf de boot

De Friese meren is een toeristisch gebied in het zuidwesten en midden van Friesland. Met name in de zomer is het Friese Merengebied enorm populair onder toeristen en trekt het veel watersporters aan. Vanuit de jachthaven van Wellekom Watersport vaart u eenvoudig en snel naar de Friese Meren. Het Heegermeer en Slotermeer zijn de dichtstbijzijnde Friese Meren. Ook meren als het Sneekermeer en het Tjeukemeer zijn vanaf onze jachthaven goed te bereiken. Vaar in uw eigen snelheid langs de unieke plaatsen en ga af en toe van boord om de steden en dorpen te ontdekken. Kiest u voor een zeilboot of motorjacht?

Onbezorgd genieten op de Friese meren

Een boot huren voor een vakantie, lang weekend, midweek of een dag? Het kan allemaal. Varen in het hart van de Friese meren met een boot van Wellekom Watersport staat garant voor onbezorgd genieten. Of u Friesland al kent of niet: het is altijd prachtig varen in het Friese merengebied. Onze schepen beschikken over uitstekende zeileigenschappen voor uw tocht. Van bedden en sanitair tot keuken en opbergruimte: de boten zijn van alle gemakken voorzien. Boek uw boot en u bent er zeker van dat u binnenkort onbezorgd geniet op de Friese meren.

Boek uw boot online