Platbodem huren lemsteraak

Bekijk hier onze schepen!

Een platbodem huren bij Wellekom Watersport

Kies uit onder andere een zeeschouw, visserman of lemsteraak

Wilt u ook genieten van een origineel dagje of meerdere dagen uit? Zoekt u iets anders dan een pretpark, dierentuin of strand? Dan kunt u bij Wellekom Watersport een platbodem huren waarmee u heerlijk ontspannen het water op kunt! Hier vindt u een zestal verschillende soorten boten, van de zeeschouw tot de lemsteraak en de visserman. Aarzel niet onze website te bezoeken voor meer informatie. Neem gerust contact met ons op.

Platbodem huren lemsteraak

Platbodem huren lemsteraak

Huur een prachtige platbodem voor een geweldig uitje

Met de hulp van Wellekom Watersport bent u zeker van een fantastische tijd op het water. U kunt bij ons voor een scherpe prijs een platbodem huren zoals de visserman, de lemsteraak of de zeeschouw. Wellekom Watersport is naast een verhuurbedrijf ook een jachthaven die gelegen is in het natte hart van Friesland. U vindt ons op korte afstand van heerlijke vaargebieden zoals het IJsselmeer, de Friese Meren en de Waddenzee. Als lid van de HISWA en VVV bent u zeker van kwaliteit, uitstekend onderhouden boten en duidelijke afspraken.

Platbodem huren lemsteraak? Aarzel niet contact met ons op te nemen

Op de website van Wellekom Watersport vindt u meer informatie over de boten, de vaararrangementen en ons bedrijf. Ook kunt u hier terecht voor een impressie van de jachthaven en vindt u een routebeschrijving. Wanneer u contact met ons op wilt nemen nodigen wij u uit te bellen met 0514 – 592800 of door een e-mail te sturen naar info@wellekom-watersport.nl.