Platbodem huren Friesland

Bekijk hier onze schepen!

Een platbodem huren in Friesland, in de prachtige omgeving van de Friese Meren, het IJsselmeer en de Waddenzee. Bij Wellekom Watersport ontdekt u Fryslân op haar mooist en best. Bekijk het aanbod voor het huren van een platbodem in Friesland.

Platbodem huren Friesland

Platbodem huren Friesland

Platbodemverhuur in Friesland met persoonlijke aandacht

Platbodemverhuur bij Wellekom Watersport is er voor de ervaren watersportliefhebber én de beginnende platbodemzeilers. Zo hebben onze mooie vaartuigen en de prachtige Friese omgeving het hart van menig beginneling al gestolen. We laten u op persoonlijke wijze kennis maken met onze platbodems of andere vaartuigen en geven advies en tips.

Platbodem huren Friesland

Platbodem huren Friesland

Waarom een platbodem in Friesland huren bij Wellekom Watersport?

Een platbodem huren in Friesland is gegarandeerd genieten, maar waarom nu juist bij Wellekom Watersport?

  • Plezier, welzijn en veiligheid van onze gasten staan voorop.
  • Wij hanteren scherpe prijzen voor de verhuur van onze schepen
  • U heeft geen vaarbewijs nodig voor de schepen in onze vloot.
  • Wij nemen alle tijd om u te adviseren en vragen te beantwoorden
  • Wij zijn lid van HISWA en VVV. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit, uitstekend onderhouden boten en duidelijke afspraken.

Platbodemverhuur, reserveer nu

Weer of geen weer de platbodemverhuur is populair bij watersport liefhebbers. Wilt u verzekerd zijn van een platbodem wanneer u uw vakantie gepland heeft? Reserveer uw platbodem dan snel. In het zomerseizoen zijn we 7 dagen per week geopend van 8.00 uur tot 19.00 uur.

Stel uw vragen

Heeft u specifieke wensen, vragen of wilt u advies over een platbodem huren in Friesland? We beantwoorden uw vragen over platbodemverhuur of verhuur van andere vaartuigen graag. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 29 27 30 37 of 0514 59 28 00. Informatie over onze locatie en openingstijden vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *