Friesland boot huren

Friesland boot huren: ontdek de prachtige provincie vanaf het water

Friesland boot hurenWilt u in Friesland een boot huren om er even tussenuit te gaan? Genieten van de natuur, het varen zelf en de gezelligheid? Met de boten van Wellekom Watersport in Woudsend ontdekt u heel Friesland vanaf het water. Binnenwateren, het IJsselmeer of misschien wel de Waddenzee: ons ruime en prachtige verhuurvloot ligt voor u en uw gezelschap klaar.

Boek uw boot online

Bootverhuur in Friesland

Vanuit het altijd gezellige en centraal gelegen Woudsend, verhuren wij onze boten. Woudsend ligt in het hart van het Friese merengebied, waardoor u eenvoudig alle kanten op kunt varen. Kiest u voor een sloep, platbodemschip, een valk of een kajuitzeilboot? Gezien het grote waternetwerk van Friesland kunt u dagenlang op het water door te brengen. Huur een boot met uw kinderen, familie of met z’n tweeën. Wat dacht u ervan om uw collega’s of zakenpartners uit te nodigen? U heeft de mogelijkheid om extra accessoires te huren, zodat u extra luxe en comfort ervaart tijdens uw vaartrip in Friesland. Gaat u voor de wind in de zeilen of een motorjacht?

Friesland boot huren: de ultieme watersportprovincie

Friesland is de ultieme watersportprovincie in Nederland en kent maar liefst 24 officiële meren. Het staat bekend om de zeilsport, unieke vaarroutes en vele jachthavens. Voor iedere onervaren en gevorderde watersporter is het genieten geblazen. Er valt van alles te ontdekken en er zijn veel mogelijkheden om aan te meren op unieke plaatsen. Een boot huren in Friesland staat gegarandeerd voor een ontspannen dagje weg.

Nog nooit aan het roer gestaan en zelf gevaren? Geen probleem, wij bieden hiervoor cursussen. Wanneer u een boot bij ons huurt, bent u verzekerd van kwaliteit. Laat u verrassen door de ruime keus aan goed onderhouden motor- en zeiljachten. Huurt u een boot bij ons, dan vaart u na een korte uitleg meteen het water op. Onze jachthaven ligt op korte afstand van open vaarwater, tussen het Heegermeer en Slotermeer in. Ervaar het zelf & boek een boot voor een ontspannende boottrip op de Friese wateren.

Boek uw boot online