Verhuur Motorjachten

Motorboot Goudvink

De Goudvink is een gezellige motorboot voor 2 personen. In de stuurhut is een hoekbank waar je gezellig kan zitten en ook in de kuip is een bank met kussens waar je lekker in de zon kan zitten. Voor in het schip is een tweepersoonsbed, een kombuis en het elektrisch toilet. Ook beschikt de boot over een heteluchtverwarming zodat het ook in het voor- en na seizoen lekker warm in de boot is.

Type schip:
Hewi kruiser
Afmeting:
8,60 x 2,95 x 0.90
Aantal personen:
2
Crown Cruiser Winimare

Voor u in de verhuur hebben we dit prachtige motorjacht, de Crown Cruiser Winimare met 2 slaapplaatsen Deze kruiser heeft een ruime open kuip, boegschroef, zwemtrap, elektrisch toilet, buitendouche, keuken en een nieuw tweepersoons-matras in de punt. Met zowel binnen als buiten veel leefruimte is dit het ideale motorjacht voor uw bootvakantie in Nederland. 

Type schip:
Motorkruiser
Afmeting:
10,15 x 3,2 x 1.0
Aantal personen:
2
Bruhas rondspantkotter Ichtus

De Bruhas kotter is een prachtig motorjacht dat ruimte biedt aan maximaal 5 personen. Deze kotter heeft onder andere een boegschroef, dubbele besturing, ruim achterdek, toilet, douche, ruime eigenaarshut en een agregaat.

Type schip:
Kotter
Afmeting:
11,7 x 4,0 x 1,3
Aantal personen:
5
Reline 1150 Escape

Stap aan boord van dit prachtige motorjacht geschikt voor 6 personen. Geniet van het ultieme comfort en gemak aan boord met een volledig uitgeruste keuken en badkamer, ruime lounge en gezellige slaapvertrekken. De eethoek kan omgebouwd worden tot nog eens 2 slaapplaatsen, waardoor dit motorjacht de ideale keuze is voor een fijne vakantie met het hele gezin of gezellige vriendengroep.

Type schip:
Motorjacht
Afmeting:
11,50 x 3,80 x 1,15
Aantal personen:
6
Vri-Jon Contessa 11.40 Michelle

Dit goed verzorgde motorjacht is de ideale keuze voor uw vaarvakantie in Nederland. Het schip is gemakkelijk te varen omdat het uitgerust is met zowel een boegschroef als een hekschroef. Door de rompvorm heeft het schip veel binnenruimte waar u een riante loungehoek, dinette en keuken vindt. Er zijn 2 tweepersoons hutten waarvan 1 over een wastafel beschikt. Daarnaast is er een aparte badkamer met toilet, wastafel en douche.

Type schip:
Motorjacht
Afmeting:
11,40 x 3,80 x 1,0
Aantal personen:
6
Stahoogte:
2 meter
Verwarming:
Dieselverwarming
Watertank:
400 liter
Brandstoftank:
600 liter
Vermogen:
80 pk
Boegschroef:
Ja
Hekschroef:
Ja
Koelkast:
Ja
Diepvries:
Ja
Toilet:
Elektrisch