Verhuur Motorjachten

Motorboot Goudvink

De Goudvink is een gezellige boot voor 2 personen. In de stuurhut is een hoekbank waar je gezellig kan zitten en ook in de kuip is een bank met kussens waar je lekker in de zon kan zitten. Voor in het schip is een tweepersoonsbed, een kombuis en het elektrisch toilet. Ook beschikt de boot over een heteluchtverwarming zodat het ook in het voor en na seizoen lekker warm in de boot is.

Type schip:
Hewi kruiser
Afmeting:
8,60 x 2,95 x 0.90
Aantal personen:
2
Crown Cruiser Winimare

De Crown Cruiser genaamd Winimare, afmeting 9,70 x 3,2 x 1,0 meter, is een prachtig schip met 2 slaapplaatsen. Deze kruiser heeft een ruime open kuip, boegschroef, zwemtrap, toilet, keuken en een nieuw tweepersoons-matras in de punt. Met zowel binnen als buiten veel leefruimte is dit het ideale motorjacht voor uw bootvakantie in Nederland. 

Type schip:
Motorkruiser
Afmeting:
10,15 x 3,2 x 1.0
Aantal personen:
2
Bruhas rondspantkotter Ichtus

De Bruhas kotter genaamd Ichtus, afmeting: 11,70 x 4 x 1,30 meter, is een prachtig schip met 5 slaapplaatsen. Deze kotter heeft een boegschroef, dubbele besturing, ruim achterdek, toilet, douche, ruime eigenaarshut, agregaat. Kortom, compleet uitgerust zodat u een ontspannen vakantie kunt genieten.

Type schip:
Kotter
Afmeting:
11,7 x 4,0 x 1,3
Aantal personen:
5