Sloep huur Friesland

Sloep huur FrieslandSloep huur Friesland: comfortabel genieten

Zoekt u een sloep huur in Friesland? Friesland is prachtig. Varend in een comfortabele sloep de Friese natuur ontdekken. Starten vanuit Woudsend met een leuke sloepenroute is ideaal, want dit watersportdorp ligt midden in het Friese merengebied.

Een sloep huren bij Wellekom Watersport in Woudsend is dan ook de ideale uitvalsbasis om uw dagje op het water te beginnen.

Reserveer sloep

Voordelen van een sloep huren in Woudsend

Wanneer u een sloep huurt bij Wellekom Watersport, vaart u eenvoudig vanuit de jachthaven in Woudsend het Friese water op. Zo vaart u langs alle leuke dorpen, stadjes, terrasjes en andere bezienswaardigheden van de watersportprovincie. Geniet op het water van de rust, ruimte en de prachtige Friese natuur. Al onze sloepen zijn eenvoudig te bedienen. U kunt ze eenvoudig manoeuvreren bij het aanleggen. De ruime indeling van onze sloepen maakt het mogelijk om met 10 personen te varen. U kunt het zelf zo gezellig maken als u wilt. Perfect voor een dagje weg!

Sloep huur Friesland: verschillende types

Vanuit onze verhuurvloot gelegen in de jachthaven in Woudsend, verhuren wij diverse sloepen. Er liggen prachtige sloepen voor de deur die u een dag, weekend of een hele week kunt huren. De sloepen hebben alles aan boord wat u nodig heeft voor een ontspannen dagje op het water.

Kuperus 645 diesel sloep
Makma 620 dieselsloep
Maxima 600i diesel sloep
De stille E-sloep

Varen met een sloep van Wellekom Watersport is op-en-top genieten. Wilt u een weekendje weg met uw partner? Of een dagje uit met uw gezin, familie, collega’s of vriendengroep? Boek een van onze sloepen en u bent verzekerd van een ontspannen uitje op de mooie Friese meren.

Boek een sloep online